Metodă de preparare
Într-un bol amestecăm oul, brânza, laptele, uleiul obișnuit. Batem ușor cu un tel.
Într-un alt vas cernem făina cu praful de copt și adăugăm sarea cu zahărul. Amestecăm.
Împreunăm ingredientele lichide cu cele solide.
Încingem bine tigaia și o ungem cu ulei.
Scoatem pe tigaia încinsă bliniile mici cu lingura și deasupra le decorăm cu afine.
Bliniile se coc cca 2-3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
La servire se presară cu zahăr pudră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Master class-coacem Pască apr 03, 2014
-
Ouă cu bostănel și roșii iun 09, 2014
-
Granola iun 18, 2014
-
Budincă cu spanac și sos pesto iun 26, 2014
-
Cocktailuri de lapte sep 02, 2015