Metodă de preparare
Într-un bol amestecăm oul, brânza, laptele, uleiul obișnuit. Batem ușor cu un tel.
Într-un alt vas cernem făina cu praful de copt și adăugăm sarea cu zahărul. Amestecăm.
Împreunăm ingredientele lichide cu cele solide.
Încingem bine tigaia și o ungem cu ulei.
Scoatem pe tigaia încinsă bliniile mici cu lingura și deasupra le decorăm cu afine.
Bliniile se coc cca 2-3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
La servire se presară cu zahăr pudră.
Tags
Comentarii
Похожие статьи
-
Cruassant iun 09, 2014
-
Tartalete de "Paşte" iun 05, 2014
-
Ruladă de carne cu șuncă și ou iun 09, 2014
-
Cel mai ordinar terci de ovăz cu banane iun 09, 2014
-
Terci de ovăz iun 09, 2014