Metodă de preparare
Curățim merele de coajă și cotoare, le tăiem feliuțe. Le amestecăm cu sucul de lămîie, ghimbirul ras, coaja rasă de lămîie și zahărul. Le lăsăm deoparte 1 oră.
Ungem tava cu unt și o tapetăm cu făină sau cu griș.
Despărțim albușurile de gălbenușuri. Batem albușurile cu puțină sare pînă vor fi spumă.
Amestecăm gălbenușurile cu brînza și zahărul, adăugăm grișul, fulgii de migdale și albușurile bătute.
O parte din mere o tăiem cubulețe și le amestecăm cu compoziția de brînză.
Turnăm compoziția în tavă. Aranjăm merele rămase deasupra, presărăm fulgi de migdale și zahăr pudră.
Coacem budinca în rola preîncălzită la 180oC timp de 35-40 minute.
Servim budinca presărată cu zahăr pudră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Clătite clasice iul 08, 2014
-
Omletă japoneză Tomago iun 09, 2014
-
Ouă cu bostănel și roșii iun 09, 2014
-
Musli de casa cu miere iun 09, 2014
-
Pateuri cu mere,zmeură și parmezan iun 16, 2014