Metodă de preparare
Despărțim albușurile de gălbenușuri. În gălbenușuri adăugăm făina, praful de copt și laptele. Amestecăm totul bine.
În albușuri adăugăm puțină sare și le batem spumă fermă cu telul sau cu mixerul. Amestecăm atent ambele compoziții.
Înfierbîntăm tigaia pentru clătite. O ungem cu un amestec de unt și ulei vegetal. Putem prăji și fără ulei.
Punem aluatul cu lingura pe tigaie și prăjim cîteva minute pînă se rumenesc. Pe partea de sus, punem afine și coacăză și le întoarcem.
Le puteți servi cu gem, miere, smîntînă, zahăr pudră, mentă sau cu ce doriți.
Comentarii
Похожие статьи
-
Хурма mar 02, 2016
-
Clătite clasice iul 08, 2014
-
Clătite din mere și pere iul 08, 2014
-
Clătite cu banane iul 08, 2014
-
Jeleu din iaurt cu coacăză neagră aug 22, 2014