Metodă de preparare
Pregătim aluatul: punem apa la fiert, adăugăm untul și un vîrf de cuțit de sare. În apa clocotindă, adăugăm făina, amestecînd continuu. Continuăm să amestecăm aluatul la foc mic pînă va deveni omogen.
Turnăm aluatul într-u vas rece și îl lăsăm să se răcească. Adăugăm în aluatul rece 2 ouă și amestecăm bine.
Turnăm aluatul în forme mici pentru checuri și le coacem în rolă timp de 40 minute la 180oC. În timpul coacerii nu deschidem rola.
Pregătim crema: amestecăm ambele feluri de lapte condensat cu cognacul, sucul de lămîie și migdalele tocate mărunt.
Umplem profeterolele cu crema obținută.
Comentarii
Похожие статьи
-
mai 21, 2025
-
Brownies ”Sicrie” oct 21, 2014
-
Sandwich - brownie mai 23, 2014
-
Блюда с историей в Gastrobar apr 05, 2017
-
Summer trends in Rozmarin Cafe iul 20, 2016