Metodă de preparare
Punem gelatina în apă. O lăsăm să se umfle, după indicațiile de pe ambalaj.
Încălzim gelatina pînă se va dizolva integral, nu o fierbem. O lăsăm să se răcească pînă la temperatura camerei.
Turnăm zahărul în sucul de mere.
Turnăm compoziția de gelatină peste sucul de mere, amestecăm bine totul.
Punem bobițele de struguri în forme și turnăm peste ele compoziția de suc cu gelatină.
Introducem jeleul în frigider pentru 4-5 ore.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cremă-sabayon de căpșune iun 16, 2014
-
Prăjiturile cu bezea şi dulceaţă iun 04, 2014
-
Сладкий стол. Гид по десертам на 14 февраля feb 13, 2017
-
Experimente de ciocolată aug 15, 2014
-
Сладкие истории с Катей Лымарь iul 01, 2016