Metodă de preparare
Punem gelatina în apă. O lăsăm să se umfle, după indicațiile de pe ambalaj.
Încălzim gelatina pînă se va dizolva integral, nu o fierbem. O lăsăm să se răcească pînă la temperatura camerei.
Turnăm zahărul în sucul de mere.
Turnăm compoziția de gelatină peste sucul de mere, amestecăm bine totul.
Punem bobițele de struguri în forme și turnăm peste ele compoziția de suc cu gelatină.
Introducem jeleul în frigider pentru 4-5 ore.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tortă în ceașcă feb 19, 2015
-
Revelion în sânul familiei dec 05, 2014
-
Dulceață de mandarine cu jeleu de rodii iun 19, 2014
-
Сладкий стол. Гид по десертам на 14 февраля feb 13, 2017
-
Coșulețe cu înghețată și zmeură iun 16, 2014