Metodă de preparare
Spălăm și curățim vinetele. Tăiem fâșii de-a lungul, cu grosimea de 3-5 mm.
Feliile de vinete se scot straturi pe o farfurie și se sărează. Se acoperă cu o farfurie și se lasă sub pres pentru 2-3 ore.
După, vinetele se scurg de surplusul de lichid.
Curățim usturoiul și-l tăiem felii.
Călim uleiul într-o cratiță adâncă și prăjim feliile de vinete pe ambele părți, până se rumenesc. În așa fel călim și usturoiul
În borcanele sterilizate scoatem vinetele amestecate cu usturoiul.
Călim bine uleiul, îl răcorim puțin și-l turnăm peste vinete după care punem capacele.
Comentarii
Похожие статьи
-
Steak de somon cu morcovi aug 26, 2014
-
Shaorma de casă cu carne de vițel aug 28, 2014
-
Ratatouille Nicoise mai 23, 2014
-
Asorti colorat iun 11, 2014
-
Bărcuțe din vinete aug 25, 2014