Metodă de preparare
Spălăm și curățim vinetele. Tăiem fâșii de-a lungul, cu grosimea de 3-5 mm.
Feliile de vinete se scot straturi pe o farfurie și se sărează. Se acoperă cu o farfurie și se lasă sub pres pentru 2-3 ore.
După, vinetele se scurg de surplusul de lichid.
Curățim usturoiul și-l tăiem felii.
Călim uleiul într-o cratiță adâncă și prăjim feliile de vinete pe ambele părți, până se rumenesc. În așa fel călim și usturoiul
În borcanele sterilizate scoatem vinetele amestecate cu usturoiul.
Călim bine uleiul, îl răcorim puțin și-l turnăm peste vinete după care punem capacele.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ardei copți, marinați iun 11, 2014
-
Calamahi aug 04, 2014
-
Legume coapte cu usturoi și ierburi aromate iul 03, 2014
-
Baghet cu umplutura de branza iun 11, 2014
-
Satzivi de vinete mai 23, 2014