Metodă de preparare
Deschideti tonul si scurgeti sucul intr-un vas separat, tonul il puneti in vasul de la blender.
Tot in vasul de la blender se adauga maioneza, uleiul, sarea si sucul de lamaie. Totul de pisat foarte bine.
Ceapa, ardeiul si patrunjelul se curata, se taie in cuburi foarte mici si se amesteca cu mixul din blender.
Sucul scurs din ton, se toarna intr-o cratita mica, se adaugă gelatina la Dr.Oetker si se pune pe foc mic, amestecand constant pentru a dizolva cristalele de gelatina. Se scoate de pe foc, se lasa sa se raceasca putin si se amesteca cu masa de ton.
Intr-un castron adanc asterneti folie de plastic, astfel incat sa puteți scoate cu usurinta mousse-ul capatat. Marginile foliei trebuie sa iasa in afara marginii vasului destul de mult. Se pune masa obtinuta in castron, se acopera cu marginile libere ale foliei si se pune la frigider pentru cateva ore.
Cand gelatina se intareste, este necesar sa se dea la o parte marginile foliei de plastic, se aplica un paltou la marginea vasului si se rastoarna vasul impreauna cu platoul, mousse-ul va cadea impreauna cu folia de plastic. Folia se indeparteaza cu grija, se ornamenteaza cu felii de ardei dulce si patrunjel si se serveste.
Comentarii
Похожие статьи
-
Лимонный тарт с меренгой mai 21, 2014
-
Ratatouille Nicoise mai 23, 2014
-
Piept de pui pane cu ardei copţi în marinadă aug 22, 2014
-
Gustare rapidă iun 12, 2014
-
Gazpacho iun 16, 2014