Metodă de preparare
Prepararea aluatului. Se amestecă în blender făina, apa, sarea și drojdiile la viteză mică. Măriți apoi viteza la nivelul mediu și lăsați să se amestece aproximativ 7 minute, până când aluatul va deveni neted și lucitor. Se toarnă uleiul de măsline viteză mică. Aranjăm pe tavă hârtia (pergament) de copt și o ungem ușor cu ulei de măsline. Apoi plasăm aluatul pe pergament, îl acoperim cu folie de plastic si îl punem deoparte, ca să fermenteze aluatul timp de 3 ore.
Prepara umpluturii: pieptul de pui se sărează si pipărează, se unge cu ulei de măsline. Se prăjește până când se rumenește câteva minute pe tigaia gril. Aranjăm pieptul de pui in forma, îl ungem cu muștar si miere, îl acoperim cu folie de aluminiu si-l trimitem la cuptor pentru 30 de minute.
Prăjim baconul pe ambele părți într-o tigaie.
Pregătim toate ingredientele pentru umplutura.
Se taie pieptul de pui în fâșii subțiri.
Scoate aluatul, îl întindem și îl formăm conform lățimii tăvii Dvs. Pune pieptul de pui tăiat, baconul, roșiile uscate și brânza. Se unge cu ulei de măsline și se sărează.
Înfășurați rola.
Lăsați rola stea pentru aproximativ 30 de minute într-un loc cald.
Coaceți rola timp de 40-45 minute la 240 de grade.
Scoateți rola, lăsați să se răcească și serviți-o tăiată felii.
Comentarii
Похожие статьи
-
Prune in becon oct 21, 2014
-
Picnic în stil american iun 26, 2014
-
Club sandwich aug 08, 2014
-
Baghet cu umplutura de branza iun 11, 2014
-
Brocoli după rețeta Juliei Child iul 03, 2014