Metodă de preparare
Curățim morcovii și îi tăiem rondele de 0,5cm grosime.
Încingem 1 lingură de ulei în tigaie punem jumătate din cantitatea de morcovi, presărăm 2 linguri de zahăr și caramelizăm morcovul pînă devine auriu. Repetăm procedura și pentru morcovul rămas.
Punem morcovii într-o farfurie mare, presărăm deasupra lor brînza de capră.
Prăjim semințele de dovleac într-o tigaie uscată apoi presărăm salata cu ele.
Comentarii
Похожие статьи
-
Broccoli–varza regină mar 12, 2015
-
Морковный торт с клюквой и ореховым ассорти dec 27, 2016
-
Supă–cremă din morcov cu pesmeți picanți ian 28, 2015
-
Семейные ценности с Надеждой Петренко aug 19, 2015
-
Simțul verii mai 20, 2015



