Metodă de preparare
Curățim morcovii și îi tăiem rondele de 0,5cm grosime.
Încingem 1 lingură de ulei în tigaie punem jumătate din cantitatea de morcovi, presărăm 2 linguri de zahăr și caramelizăm morcovul pînă devine auriu. Repetăm procedura și pentru morcovul rămas.
Punem morcovii într-o farfurie mare, presărăm deasupra lor brînza de capră.
Prăjim semințele de dovleac într-o tigaie uscată apoi presărăm salata cu ele.
Comentarii
Похожие статьи
-
Обед с тунцом от Анастасии Головач dec 09, 2015
-
Atelier gastronomic "Delicii în Postul Mare" cu Tamara... mar 17, 2015
-
Bulion concentrat de casă Stock aug 22, 2014
-
Salată de vitamine iun 13, 2014
-
Rigatoni cu brânză de capră mai 19, 2014