Metodă de preparare
Somonul se spală și se rumenește la tigaie. Rucola se spală, se usucă și se pune într-un bol. Ardeiul gras se spală, se feliază pai și se adaugă în bolul cu rucola. Ceapa se curăță și se taie ca pentru salată.
Preparăm sosul: amestecăm uleiul de măsline cu sucul de lămâie. O parte din lămâia stoarsă se taie cubulețe și se adaugă la sos.
Scoatem somonul pe platou și-l garnisim cu salată, peste care s-a adăugat sosul de lămâie.
Comentarii
Похожие статьи
-
Palarioare de champignon umplute cu carne de porc iun 10, 2014
-
Salată cu somon şi porumb aug 08, 2014
-
Обед в морском стиле iul 15, 2016
-
Salată din fructe cu jeleu din portocale aug 22, 2014
-
Revelion în sânul familiei dec 05, 2014