Metodă de preparare
Somonul se spală și se rumenește la tigaie. Rucola se spală, se usucă și se pune într-un bol. Ardeiul gras se spală, se feliază pai și se adaugă în bolul cu rucola. Ceapa se curăță și se taie ca pentru salată.
Preparăm sosul: amestecăm uleiul de măsline cu sucul de lămâie. O parte din lămâia stoarsă se taie cubulețe și se adaugă la sos.
Scoatem somonul pe platou și-l garnisim cu salată, peste care s-a adăugat sosul de lămâie.
Comentarii
Похожие статьи
-
Clătite cu brânză de capră şi somon iun 09, 2014
-
Mai-sezonul grătarilor apr 30, 2015
-
Базилик… Царский аромат iul 15, 2015
-
Цветной обед с Антониной Гурецкой sep 24, 2015
-
Pizza cu somon și sos bechamel mai 06, 2015