Metodă de preparare
Somonul se spală și se rumenește la tigaie. Rucola se spală, se usucă și se pune într-un bol. Ardeiul gras se spală, se feliază pai și se adaugă în bolul cu rucola. Ceapa se curăță și se taie ca pentru salată.
Preparăm sosul: amestecăm uleiul de măsline cu sucul de lămâie. O parte din lămâia stoarsă se taie cubulețe și se adaugă la sos.
Scoatem somonul pe platou și-l garnisim cu salată, peste care s-a adăugat sosul de lămâie.
Comentarii
Похожие статьи
-
Салат с авокадо и мидиями ian 09, 2017
-
Tort din clătite cu somon iun 09, 2014
-
Coșulețe crocante ian 22, 2015
-
Mini-tarte cu broccoli și somon mai 21, 2014
-
Salată cu pere și boabe de rodie feb 20, 2015



