Sparanghel în prosciutto

Просто&Вкусно - Gustări - Sparanghel în prosciutto

Ingrediente

9 tulpini de sparanghel (proaspăt verde sau alb)
9 felii de șuncă slabă fiartă-afumată
30 gr parmezan
1 lg unt
O legătură de cimbrișor

Metodă de preparare

1

Curățim sparanghelul de fibre mai aspre și le plasăm în apă clocotită, adăugăm o bucățică de unt și fierbem timp de 3 minute, după ce dă în clocot a doua oară.

2

Punem tulpinile fierte în apă rece, pentru ca sparanghelul să-și păstreze culoarea și să rămână crocant.

3

Dăm parmezanul pe răzătoare cu găuri mărunte.

4

Pe suprafața de lucru aranjăm firicelele de cimbrișor, deasupra punem feliile de prosciutto.

5

Presărăm prosciutto cu parmezanul ras.

6

Peste fiecare felie de prosciutto, aranjăm câte o tulpină de sparanghel.

7

Facem rulouri și le legăm cu firicele de cimbrișor.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи