Ragu din carne de vită cu varză și morcov

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Ragu din carne de vită cu varză și morcov

Ingrediente

200 gr bacon

400 gr carne de vițel

2 lg. ulei de măsline

1 ceapă

2 căței usturoi

1 căpățână de varză

1 morcov

1 rădăcină de țelină

700 ml bulion de legume

200 ml frișcă grasă 30%

Sare, piper după gust 

Metodă de preparare

1

Încingem într-o crăticioară 1 lingură de ulei de măsline și călim bucățile de carne pregătite (carnea se taie bucăți, cca 2-3 cm grosime) până se rumenesc. Cu o lingură cu găuri scoatem carnea și o lăsăm deoparte.

2

Adăugăm restul uleiului de măsline. Călim ceapa tocată mărunt și usturoiul, timp de 3-4 minute, amestecând.

3

Adăugăm varza tăiată, morcovul tăiat cuburi și rădăcina de țelină. Înăbușim legumele timp de 5 minute, amestecând.

4

Turnăm bulionul de legume peste legume și înăbușim încă 5 minute, după care adăugăm frișca încălzită, restul de bulion și bucățile de carne prăjită.

5

Lăsăm legumele la foc mic cca 30-45 minute, la foc mediu, până se gătește carnea. La final potrivim ragu-ul de sare și piper, după gust.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи