Metodă de preparare
Tăiem ficatul bucăți nu prea mari și le fierbem timp de 10 minute, după scurgerea timpului, le dăm voie să se răcească. Curățim ceapa, o tocăm mărunt și o călim într-o tigaie încinsă până se rumenește. Pasăm ficatul în blender sau cu ajutorul mașinii de tocat carne. Potrivim de sare și piper, adăugăm ceapa.
Cernem făina, adăugăm apă, sare, ou și frământăm aluatul.
Întindem aluatul în formă de cerc și-l porționăm în pătrate. Pe fiecare pătrat, scoatem o linguriță de umplutură de ficat și formăm colțunașii. Fierbem colțunașii 10 minute într-o cantitate mare de apă sărată. Scoatem colțunașii fierții pe farfurie și adăugăm unt. Colțunașii sunt serviți, de regulă, cu smântână!
Comentarii
Похожие статьи
-
Pateu de carne cu ciuperci iun 11, 2014
-
Budincă cu ficat sep 24, 2014
-
Bucatăria ucraineană cu Iulia PiRojkova oct 17, 2014
-
Torta de ficat iun 11, 2014
-
Ouă umplute "ciupercuţe" iun 12, 2014