Colțunași cu ficat

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Colțunași cu ficat

Ingrediente

Pentru aluat:

1 pahar apă

350 gr făină

Sare, piper

Pentru umplutură:

300 gr ficat

2 cepe

Pentru servire:

Unt

Smântână

Metodă de preparare

1

Tăiem ficatul bucăți nu prea mari și le fierbem timp de 10 minute, după scurgerea timpului, le dăm voie să se răcească. Curățim ceapa, o tocăm mărunt și o călim într-o tigaie încinsă până se rumenește. Pasăm ficatul în blender sau cu ajutorul mașinii de tocat carne. Potrivim de sare și piper, adăugăm ceapa.

2

Cernem făina, adăugăm apă, sare, ou și frământăm aluatul.

3

Întindem aluatul în formă de cerc și-l porționăm în pătrate. Pe fiecare pătrat, scoatem o linguriță de umplutură de ficat și formăm colțunașii. Fierbem colțunașii 10 minute într-o cantitate mare de apă sărată. Scoatem colțunașii fierții pe farfurie și adăugăm unt. Colțunașii sunt serviți, de regulă, cu smântână!



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи