Torta de ficat

Просто&Вкусно - Gustări - Torta de ficat

Ingrediente

800 g ficat de gaina

200 g faina

3 oua

200 g morcov

2 cepe

300 g maioneza

250 g lapte

Marar – dupa gust

Sare – dupa gust

Metodă de preparare

1

Curatim ficatul de pielite si-l pasam in blender. Adaugam lapte, oua, faina, ulei vegetal si sare, amestecand bine.

2

Pe tigaia incinsa turnam aluatul obtinut si coacem blinii (ceva asemanator cu clatitele), rumenindu-le pe ambele parti. Tigaia se unge doar o singura data cu ulei, la inceput, celelate blinii nu se vor lipi de fund gratie uleiului vegetal incorporate déjà in aluat.

3

Morcovul se da prin razatoare, ceapa ce marunteste. Legumele se potrivesc cu sare si se calesc in ulei timp de 5-7 minute, pana se rumenesc.

4

Bliniile se suprapun, intercalandu-se cu un strat de maioneza si un strat de ceapa cu morcov.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи