Metodă de preparare
Se mixează ouăle cu zahăr, până compoziţia capătă o culoare pală şi devine pufoasă. Se adaugă toate ingredientele uscate şi în final se adaugă untul. Se amestecă bine până când compoziţia se încorporează. Aluatul încorporat se acoperă cu o peliculă şi se pune în frigider pentru câteva ore.
Formele se ung cu unt şi se presară cu făină. Se pun în ele câte o lingură de aluat.
Se coc 10-13 minute la temperatura de 200 de grade. În timp ce se coc, se topeşte ciocolata. Madeleinele răcite se înmoaie în masa de ciocolată, şi se lasă să se coaguleze.
Comentarii
Похожие статьи
-
Anny Gor Workshop mar 21, 2016
-
Biscuiți pe nume Madeleine sep 19, 2014
-
Melci cu gem dec 15, 2014
-
Raw vegan desserts iun 26, 2015
-
Biscotti dec 15, 2014