Metodă de preparare
Amestecăm toate ingredientele și frămîntăm un aluat moale. Dacă doriți ca biscuiții sa fie de culori diferite, împărțiți aluatul în două și adăuga-ți cacao în una din jumătăți.
Întindem aluatul subțire, cu ajutorul unui pahar tăiem cerculețe și le punem în tava pe care am așternut hîrtie de copt. Apăsăm puțin pe fiecare cerculeț cu un pahar mai mic ca să creem o margine ca la nasture iar cu ajutorul unui pai facem găurelele de pe mijloc.
Preîncălzim cuptorul la 180oC și le coacem 15 minute. Năstureii noștri sunt gata! Să aveți poftă!
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată cu sparanghel şi ou fiert paşot aug 04, 2014
-
Biscotti dec 15, 2014
-
Сладкий мастер-класс с Ириной Васковец dec 07, 2015
-
Tarta cu bostan mai 21, 2014
-
Gătiți împreună cu copiii noi 26, 2013