Metodă de preparare
Cernem făina. Într-o cratiță cu apă adăugăm miere, zahăr și unt. Încălzim ingredientele la 70-75 grade C, amestecând continuu. Încorporăm o jumătate din făina pregătită și condimentele. Amestecăm de`ndată ingredientele, pentru a evita formarea de cocoloașe. Răcim aluatul la temperatura camerei şi adăugăm ouăle, bicarbonatul de sodiu, cealaltă parte de făină. Frământăm bine şi obţinem un aluat moale.
Întindem aluatul pe suprafaţa de lucru tapiţată cu făină, într-o foaie de 0,7 cm grosime (cu cât mai subţire va fi aluatul, cu atât mai uscaţi vorfi biscuiţii). Din această cantitate de aluat vom obţine doi brăduţi. Forma steluţelor pentru biscuiţi o obţinem cu ajutorul unui şablon de carton. Pentru aceasta va trebui să decupăm dintr-un carton alb steluţe cu 6 colţuri. Vom avea nevoie de 5 perechi de steluţe de hârtie, diferite ca dimensiune.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ёлочка из ниток dec 18, 2015
-
Placinta cu mere si scortisoara dec 15, 2014
-
Tartalete Portugheze mai 21, 2014
-
Tartalete cu căpșuni și mascarpone iun 19, 2014
-
Chec de lămâie cu stafide mai 23, 2014