Metodă de preparare
Preîncălzim cuptorul la 180 grade C. Tava se tapițează cu folie.
Întindem aluatul și-l tăiem în pătrate, după care le scoatem pe folie.
Deasupra pe fiecare pătrat se scoate vișina și marginile se lipesc ușor. SE presară cu pudră de zahăr și le lasă la copt până sunt gata chiflele.
Chiflele coapte se ung ușor cu lapte și se mai dau pentru câteva minute la cuptor.
La final, chiflele coapte se pudrează și se presară, după dorință, cu fulgi de migdale.
Comentarii
Похожие статьи
-
Лимонный тарт с меренгой mai 21, 2014
-
Chec de lămâie cu stafide mai 23, 2014
-
Master class-coacem Pască apr 03, 2014
-
Torturi cu somon slab sarat iun 09, 2014
-
Готовим вместе: Катя + Катя mar 31, 2015