Metodă de preparare
Preîncălzim cuptorul la 180 grade C. Tava se tapițează cu folie.
Întindem aluatul și-l tăiem în pătrate, după care le scoatem pe folie.
Deasupra pe fiecare pătrat se scoate vișina și marginile se lipesc ușor. SE presară cu pudră de zahăr și le lasă la copt până sunt gata chiflele.
Chiflele coapte se ung ușor cu lapte și se mai dau pentru câteva minute la cuptor.
La final, chiflele coapte se pudrează și se presară, după dorință, cu fulgi de migdale.
Tags
Comentarii
Похожие статьи
-
Cea mai simplă tartă cu mere mai 23, 2014
-
Tartalete cu căpșuni și mascarpone iun 19, 2014
-
Pateuri cu mere,zmeură și parmezan iun 16, 2014
-
Brăduţ de biscuiți iun 09, 2014
-
Tartă deschisă cu carne şi ou mai 23, 2014