Chifle de foietaj cu vișină

Просто&Вкусно - Panificaţie  - Chifle de foietaj cu vișină

Ingrediente

1 cutie aluat de foietaj fără drojdie

500 gr vișină congelată

100 gr zahăr pudră

1-2 lg. lapte

2-3 lg. migdale mărunțite (la dorință)

Metodă de preparare

1

Preîncălzim cuptorul la 180 grade C. Tava se tapițează cu folie.

2

Întindem aluatul și-l tăiem în pătrate, după care le scoatem pe folie.

3

Deasupra pe fiecare pătrat se scoate vișina și marginile se lipesc ușor. SE presară cu pudră de zahăr și le lasă la copt până sunt gata chiflele.

4

Chiflele coapte se ung ușor cu lapte și se mai dau pentru câteva minute la cuptor.

5

La final, chiflele coapte se pudrează și se presară, după dorință, cu fulgi de migdale.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Panificaţie




Comentarii

Похожие статьи