Metodă de preparare
Preîncălzim cuptorul la 180 grade C. Tava se tapițează cu folie.
Întindem aluatul și-l tăiem în pătrate, după care le scoatem pe folie.
Deasupra pe fiecare pătrat se scoate vișina și marginile se lipesc ușor. SE presară cu pudră de zahăr și le lasă la copt până sunt gata chiflele.
Chiflele coapte se ung ușor cu lapte și se mai dau pentru câteva minute la cuptor.
La final, chiflele coapte se pudrează și se presară, după dorință, cu fulgi de migdale.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tartalete cu căpșuni și mascarpone iun 19, 2014
-
Brauni cu cremă de căpșune mai 28, 2014
-
Chifle elvețiene iun 16, 2014
-
Checuri pentru copii cu iaurt și dulceață din zmeură. mai 23, 2014
-
Mini-tarte cu somon iun 09, 2014