Metodă de preparare
Fierbem ușor orezul. Dovlecii se spală, se taie capacul deasupra și se curăță de semințe.
Prunele și caisele uscate se taie mărunt. Stafidele se pun în apă fierbinte și se lasă pentru 20 minute. Se rade coaja de la o portocală.
Scurgem orezul de apă și-l amestecăm cu stafidele și coaja rasă de lămâie. Umplem cu acest amestec dovlecii.
Stoarcem sucul a 2 portocale și-l turnăm în dovleci, peste umplutură.
Coacem 30-40 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cum hrănim copilul cu terci! sep 19, 2014
-
Paella iun 16, 2014
-
Bostănele aurii oct 20, 2014
-
Rissoto cu ciuperci mai 23, 2014
-
Готовим ризотто с Евгением Худорожковым ian 27, 2016