Dovleci umpluți cu pilaf dulce

Просто&Вкусно - Pentru copii - Dovleci umpluți cu pilaf dulce

Ingrediente

6-8 dovleci mici

100 gr orez

70 gr prune uscate

70 gr caise uscate

70 gr stafide

 

2 portocale 

Metodă de preparare

1

Fierbem ușor orezul. Dovlecii se spală, se taie capacul deasupra și se curăță de semințe.

2

Prunele și caisele uscate se taie mărunt. Stafidele se pun în apă fierbinte și se lasă pentru 20 minute. Se rade coaja de la o portocală.

3

Scurgem orezul de apă și-l amestecăm cu stafidele și coaja rasă de lămâie. Umplem cu acest amestec dovlecii.

4

Stoarcem sucul a 2 portocale și-l turnăm în dovleci, peste umplutură.

5

Coacem 30-40 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Pentru copii




Comentarii

Похожие статьи