Calamahi

Просто&Вкусно - Peşte şi fructe de mare - Calamahi

Ingrediente

4 pești păstrăv

5 lng făină

1 lămîie medie

5 lng ulei vegetal

1 legătură frunze de coriandru

2 lng nuci

2 căței de usturoi

1 linguriță oțet

Metodă de preparare

1

Spălăm peștii și îi uscăm cu șervețele de hîrtie. Îi sărăm și îi tăvălim prin făină.

2

Prăjim peștii într-o tigaie încinsă cu ulei, pînă se rumenesc frumos pe ambele părți.

3

Într-un blender amestecăm nucile, frunzele de coriandru, usturoiul și sarea.

4

Servim păstrăvul prăjit uns cu pasta picantă și decorat cu feliuțe de lămîie.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Peşte şi fructe de mare




Comentarii

Похожие статьи