Obatzda

Просто&Вкусно - Sosuri - Obatzda

Ingrediente

150 g branza camembert

50 g unt topit la temp. camerei

1-2 ling. Bere

½ lingurite chimen

1 lingurita boia dulce uscata

1 lingurita piper proaspat macinat

1 ceapa rosie

Cozi de ceapa verde pentru ornare

Sare

Metodă de preparare

1

Cuartim branza si o zdrobim impreuna cu untul, pana obtinem o pasta omogena.

2

Pasta obtinuta se condimenteaza cu chimen, boia si sare dupa gust, dupa care se dilueaza cu bere (daca vreti sa obtineti un aperitiv mai moale, puteti adaugi cu 1-2 linguri de bere mai mult). Se amesteca bine cu furculita.

3

Obatzda gata preparata se pune la rece, pentru 2-3 ore.

4

Ornam aperitivul nostrum cu rondele de ceapa rosie si cozi de ceapa verde. Se serveste la o halba de bere cu brezeln, crackeri sau sticks-uri.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Sosuri




Comentarii

Похожие статьи