Metodă de preparare
Lăsăm pâinea la înmuiat în apă rece. Între timp, spălăm bine legumele și le curățim. Ardeiul gras, de preferință, se curăță și el de peliță.
Toate ingredientele se pun într-o cană de blender, în care se mai adaugă pâinea (o scurgem în prealabil de apă), adăugăm oțetul, uleiul de măsline și puțină apă (suc de tomate – după preferință). Mărunțim bine.
Turnăm supa într-un vas aparte, neapărat potrivind de sare și piper. SE servește rece. Deasupra, se presară cu pătrunjel sau kinza.
Comentarii
Похожие статьи
-
Budincă cu verdeață și ierburi iun 26, 2014
-
Salau cu sos pesto mai 20, 2014
-
Shaorma de casă cu carne de vițel aug 28, 2014
-
Tăierea cepei fără lacrimi aug 18, 2014
-
Tabouleh iun 12, 2014



