Metodă de preparare
Lăsăm pâinea la înmuiat în apă rece. Între timp, spălăm bine legumele și le curățim. Ardeiul gras, de preferință, se curăță și el de peliță.
Toate ingredientele se pun într-o cană de blender, în care se mai adaugă pâinea (o scurgem în prealabil de apă), adăugăm oțetul, uleiul de măsline și puțină apă (suc de tomate – după preferință). Mărunțim bine.
Turnăm supa într-un vas aparte, neapărat potrivind de sare și piper. SE servește rece. Deasupra, se presară cu pătrunjel sau kinza.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cuchmachi iul 08, 2014
-
Creveți cu salsa din ananas și mango iun 16, 2014
-
Таинственные овощи с Тамарой Шкиопу: Лук порей iun 11, 2015
-
Roșii uscate сu usturoi iun 19, 2014
-
Salsa mexicană aug 01, 2014