Metodă de preparare
Coacem sau fierbem sfecla în rolă pînă va fi gata, aproximativ 1 oră, o curățim și o tăiem feliuțe.
Fierbem în bulion 2 cartofi curățați și tăiați mărunt, circca 10 minute, apoi scoatem cartofii din bulion, îi punem în blender și adăugăm sfecla și 2 linguri de ulei de măsline, transformăm totul într-un piure omogen. Adăugăm bulion pînă la consistența dorită, potrivim de sare și piper. Încălzim supa. O servim cu smîntînă, semințe de pin și verdeață.
Comentarii
Похожие статьи
-
Fructe eco în sezonul deserturilor aug 14, 2014
-
Alimentația ayurvedică cu Lucia Berdos mar 12, 2015
-
Supă-cremă de sfeclă roşie cu germeni de... iun 12, 2014
-
Vitamine usturătoare feb 20, 2015
-
Supă-lobio iul 08, 2014