Metodă de preparare
Pregătim găluștele: amestecăm gălbenușul de ou cu oregano și făina, frămîntăm un aluat. Îl lăsăm 10 minute să se odihnească. Formăm apoi din aluat un salam cît un deget de gros și îl tăiem bucățele de 4mm lățime.
Tăiem ardeii și zucchinile cubulețe mici, roșiile feliuțe iar măslinele rondele. Prăjim toate legumele în ulei de măsline.
Turnăm deasupra 1,5l apă și lăsăm să fiarbă. Adăugăm somonul tăiat bucăți mari și carnea de crab.
Adăugăm în supă găluștele și lăsăm să fiarbă pînă vor fi gata. Presărăm prazul tocat mărunt, verdeața și usturoiul și mai lăsăm supa să fiarbă un minut.
Comentarii
Похожие статьи
-
Что можно приготовить из снежного краба mai 21, 2015
-
Colțunași cu caise iul 02, 2014
-
Cambula iun 02, 2014
-
Somon cu salsa din ananas iun 17, 2014
-
Шашлык из семги и морепродуктов mai 20, 2014