Supă-cremă de sfeclă roşie cu germeni de lucernă,brânză brie fierbinte şi nuci de pin

Просто&Вкусно - Supe - Supă-cremă de sfeclă roşie cu germeni de lucernă,brânză brie fierbinte şi nuci de pin

Ingrediente

50 g germeni de lucernă

200 g sfeclă roșie

75 g ceapă

50 g de morcovi

Sare

10 g nuci de pin

30 g brânză brie

25 g paste de tomate

Usturoi uscat

curry

nucșoară

25 g ulei natural

700 ml de apă

Germeni de grâu

Metodă de preparare

1

Image Se pregătesc toate ingredientele necesare.

2

Image Se curăță morcovul, ceapa și se toacă mărunt.

3

Image Sfecla roșie, de asemenea, se toacă mărunt.

4

Image Toate legumele se pun într-o tigaie și se prăjesc ușor în puțin ulei, amestecîndu-le constant. După 1 minut, se adaugă pasta de tomate și se amestecă. Se prăjesc la un foc mic.

5

Image Se toarnă 700 ml de apă. Se adaugă usturoiul uscat, carry, nucșoară, se amestecă și se acoperă cu un capac pentru 40 de minute la foc mic.

6

Image Cînd legumele sânt gata, se adaugă cîte puțin într-un blender, și se gătesc până cînd se obține o masă cremoasă. În acest timp, se pun în cuptor bucățile de brânză bri, pentru 2 minute, până se obține o coajă rumenă. Supa-cremă se servește, garnisind-o cu bucăți de brânză, nuci de pin, germeni de lucernă și grâu.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Supe




Comentarii

Похожие статьи