Borş verde

Просто&Вкусно - Supe - Borş verde

Ingrediente

1 ceapă

1 morcov

1 tulpină de țelină

20 ouă de prepeliță

1 legătură de măcriș

Jumătate căpățină de varză

4 cartofi

2 ouă de găină

mărar

pătrunjel

2 căței de usturoi

Sare, piper

Metodă de preparare

1

1 ceapă și 1 morcov se toacă mărunt și se prăjesc în ulei natural, într-o cratiță, în care se va prepara borșul. Tulpina de țelină, de asemenea se toacă mărunt și se adaugă la prăjire.

2

În timp ce se prepară prăjeala, se fierb ouăle de prepeliță.

3

Legătura de măcriș se taie fâșii mici, varza se taie și ea aproximativ de aceeași dimensiune.

4

În castronul cu prăjeală se toarnă 2,5 l de apă. Cantitatea de apă poate varia în funcție dacă, vă place borșul să fie gros sau lichid.

5

Se taie cartofii în cuburi și se pun la fiert în cratiță, aproximativ 20 minute. Cînd cartofii vor fi fierți, adăugați în cratiță măcrișul și varza. Se fierb timp de aproximativ 7 minute la foc mic.

6

Ouăle de prepeliță fierte se decojesc. Jumătate din ele se pun de o parte, celelalte se adaugă în borș.

7

Se iau 2 ouă de găină, se bat bine, se adaugă la ele 2 polonice de lichide din cratița cu borș. Repede, foarte repede, se amestecă bine masa de ouă, astfel ca ouăle să nu se coaguleze.

8

Mărarul, pătrunjelul și usturoiul se toacă mărunt, și se adaugă în borș. Se condimentează cu sare și piper. Se aduce borșul până la fierbere și se oprește.

9

Restul 10 ouăde prepeliță rămase se taie în jumătăți și se servește în fiecare bol cu borș.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Supe




Comentarii

Похожие статьи