Metodă de preparare
Tăiem carnea de porc fîșii subțiri, adăugăm peste ea cîteva lingurițe de sos de soia și o linguriță de zahăr. O lăsăm o oră să se marineze, apoi o prăjim pe tigaie, sărăm și pipărăm.
Tăiem castraveții pai iar ceapa julien. Varza o rupem cu mîinile sau o tăiem fîșii.
Întindem foaia de lavaș, punem peste ea carnea, castraveții, varza, ceapa, frunzele de coriandru, ceapa verde și rondele de ardei iute. Stropim cu puțin suc de lămîie și rulăm lavașul.
Comentarii
Похожие статьи
-
Într-o companie plăcută oct 03, 2014
-
Cighiri mai 08, 2014
-
Ciolan de porc în sos de miere dec 18, 2014
-
Pateu de carne cu ciuperci iun 11, 2014
-
apr 25, 2024