Metodă de preparare
Tăiem carnea de porc fîșii subțiri, adăugăm peste ea cîteva lingurițe de sos de soia și o linguriță de zahăr. O lăsăm o oră să se marineze, apoi o prăjim pe tigaie, sărăm și pipărăm.
Tăiem castraveții pai iar ceapa julien. Varza o rupem cu mîinile sau o tăiem fîșii.
Întindem foaia de lavaș, punem peste ea carnea, castraveții, varza, ceapa, frunzele de coriandru, ceapa verde și rondele de ardei iute. Stropim cu puțin suc de lămîie și rulăm lavașul.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cotlet pe porc cu os dec 17, 2014
-
Salată germană din cartofi și carne de porc ian 12, 2015
-
Palarioare de champignon umplute cu carne de porc iun 10, 2014
-
Broccoli–varza regină mar 12, 2015
-
Tocană din carne de porc mar 24, 2014