Brânzoaice cu sirop de zmeură

Просто&Вкусно - Mic dejun - Brânzoaice cu sirop de zmeură

Ingrediente

250 gr brânză pentru copturi (pe ambalaj deseori scrie, ”pentru copturi, 18%”)

1 ou

2 ling. făină

1 ling. zahăr

1 linguriță praf de copt

150 gr zmeură congelată

4 ling. zahăr 

2 ling. apă

Metodă de preparare

1

Amestecăm brânza, făina, oul, zahărul și praful de copt până la omogenizare.

2

Modelăm din aluatul preparat brânzoaice nu prea mari, le trecem prin făină și le punem la tigaie, în uleiul încins.

3

Le rumenim pe ambele părți câte 2-3 minute, ca să obținem o crustă arămie și le scoatem pe farfurie.

4

Zmeura, zahărul și apa le încălzim într-o cratiță, până încep să fiarbă, lăsăm pentru câteva clipe și le scoatem de pe foc.

5

Brânzoaicele se servesc cu smântână și sirop de zmeură.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mic dejun




Comentarii

Похожие статьи