Metodă de preparare
Amestecăm brânza, făina, oul, zahărul și praful de copt până la omogenizare.
Modelăm din aluatul preparat brânzoaice nu prea mari, le trecem prin făină și le punem la tigaie, în uleiul încins.
Le rumenim pe ambele părți câte 2-3 minute, ca să obținem o crustă arămie și le scoatem pe farfurie.
Zmeura, zahărul și apa le încălzim într-o cratiță, până încep să fiarbă, lăsăm pentru câteva clipe și le scoatem de pe foc.
Brânzoaicele se servesc cu smântână și sirop de zmeură.
Comentarii
Похожие статьи
-
Sorbet din zmeură cu mentă iul 30, 2014
-
Plăcinte leneșe din lavaș cu brînză aug 28, 2014
-
Pateu de brânză cu ridiche iun 10, 2014
-
Clătite cu brînză iul 03, 2014
-
Toți la picnic apr 29, 2014



