Metodă de preparare
Amestecăm brânza, făina, oul, zahărul și praful de copt până la omogenizare.
Modelăm din aluatul preparat brânzoaice nu prea mari, le trecem prin făină și le punem la tigaie, în uleiul încins.
Le rumenim pe ambele părți câte 2-3 minute, ca să obținem o crustă arămie și le scoatem pe farfurie.
Zmeura, zahărul și apa le încălzim într-o cratiță, până încep să fiarbă, lăsăm pentru câteva clipe și le scoatem de pe foc.
Brânzoaicele se servesc cu smântână și sirop de zmeură.
Comentarii
Похожие статьи
-
Budincă cu verdeață și ierburi iun 26, 2014
-
Tartalete cu cremă fiartă și zmeură iun 19, 2014
-
Coșulețe cu înghețată și zmeură iun 16, 2014
-
Papanași cu brânză iun 09, 2014
-
Sandvich cu ridiche şi brânză-cremă de vaci iun 11, 2014