Dulceață de portocale și grapefruit

Просто&Вкусно - Deserturi - Dulceață de portocale și grapefruit

Ingrediente

2 grapefruit medii

1 portocală mare

300g zahăr

300g apă

Metodă de preparare

1

Spălăm bine fructele și le uscăm cu un prosop de hîrtie. Le curățim de coajă în așa mod ca să rămînă albeața pe ele. Tăiem cojile pai.

2

Punem la foc o cratiță cu fundul gros, turnăm în ea apa și zahărul, amestecăm bine pînă se dizolvă zahărul. Punem în siropul obținut coaja de grapefruit și portocală, pe care am tăiat-o în prealabil. În alt vas scurgem sucul din citrice și după ce îl strecurăm îl turnăm în compoziția noastră.

3

Amestecăm bine totul, lăsăm cojile să se îmbibe bine cu sirop pînă vor deveni transparente.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Deserturi




Comentarii

Похожие статьи