Metodă de preparare
Carnea de miel se porţionează bucăţi nu prea mari şi se căleşte la foc mare, până prinde crustă, pe o tigaie cu fundul gros. Scoatem carnea într-un ceaun, turnăm pestea ea bulion (oricare ar fi) şi înăbuşim 1,5 ore la foc mic.
Cuşcuşul se abureşte fără ulei, iar fructele uscate se înmoaie în romul fierbinte şi se lasă la măcerat măcar pentru o oră. Când mielul şi cuşcuşul sunt aproape gata, le amestecăm.
Fructele opărite se scurg de lichid şi se adaugă la carnea de miel şi cuşcuş. Mâncarea se serveşte fierbinte, ornată cu frunze de mentă, kinza şi pătrunjel.
Comentarii
Похожие статьи
-
Linguini cu crevete și ridiche mai 19, 2014
-
Среднеазиатский плов iun 02, 2014
-
Musli de casa cu miere iun 09, 2014
-
Ragu din carne de vită cu varză și morcov mai 23, 2014
-
Paella iun 16, 2014