Metodă de preparare
Carnea de miel se porţionează bucăţi nu prea mari şi se căleşte la foc mare, până prinde crustă, pe o tigaie cu fundul gros. Scoatem carnea într-un ceaun, turnăm pestea ea bulion (oricare ar fi) şi înăbuşim 1,5 ore la foc mic.
Cuşcuşul se abureşte fără ulei, iar fructele uscate se înmoaie în romul fierbinte şi se lasă la măcerat măcar pentru o oră. Când mielul şi cuşcuşul sunt aproape gata, le amestecăm.
Fructele opărite se scurg de lichid şi se adaugă la carnea de miel şi cuşcuş. Mâncarea se serveşte fierbinte, ornată cu frunze de mentă, kinza şi pătrunjel.
Comentarii
Похожие статьи
-
Piept de rata in sos de visine mai 23, 2014
-
Vinete umplute cu carne de miel iun 10, 2014
-
Pastă cu somon mai 20, 2014
-
Pui cu cherry şi busuioc iun 16, 2014
-
Liulea-chebab de casă în lavaș aug 28, 2014