Metodă de preparare
Curățim cartofii și îi tăiem, curățim și tocăm mărunt 1 ceapă, o prăjim puțin în 2 linguri de unt, apoi adăugăm cartofii și amestecăm.
Turnăm deasupra 500ml apă, presărăm puțină sare și fierbem 10 minute. Adăugăm mazarea congelată și mai fierbam 5 minute.
Clocotim frișca, legumele de fărămițăm cu un blender. Turnăm frișca în piureul de legume și amestecăm continuu. Lăsăm supa pe foc să înceapă a fierbe, o condimentăm după gust.
Servim supa cu crutoane de pâine (le pregătim astfel: tăiem pâinea cubulețe și o prăjim pe tigaia încinsă cu ulei de măsline și usturoi zdrobit).
Comentarii
Похожие статьи
-
Supă de legume cu fasole sep 24, 2014
-
Lintea–gustoasă și sănătoasă oct 07, 2014
-
Supă-lobio iul 08, 2014
-
Valori de familie a familiei Lisneac sep 02, 2015
-
Leurda:Vitamina N1 feb 20, 2015