Metodă de preparare
Curățim cartofii și îi tăiem, curățim și tocăm mărunt 1 ceapă, o prăjim puțin în 2 linguri de unt, apoi adăugăm cartofii și amestecăm.
Turnăm deasupra 500ml apă, presărăm puțină sare și fierbem 10 minute. Adăugăm mazarea congelată și mai fierbam 5 minute.
Clocotim frișca, legumele de fărămițăm cu un blender. Turnăm frișca în piureul de legume și amestecăm continuu. Lăsăm supa pe foc să înceapă a fierbe, o condimentăm după gust.
Servim supa cu crutoane de pâine (le pregătim astfel: tăiem pâinea cubulețe și o prăjim pe tigaia încinsă cu ulei de măsline și usturoi zdrobit).
Comentarii
Похожие статьи
-
Supă–cremă din conopidă ian 20, 2015
-
Cinele în stil turcesc mai 13, 2015
-
Ghimbirul:medicamentul întregii lumi mar 12, 2015
-
Таинственные овощи с Тамарой Шкиопу: Лук порей iun 11, 2015
-
Minestrone dec 21, 2013