Metodă de preparare
Curățim cartofii și îi tăiem, curățim și tocăm mărunt 1 ceapă, o prăjim puțin în 2 linguri de unt, apoi adăugăm cartofii și amestecăm.
Turnăm deasupra 500ml apă, presărăm puțină sare și fierbem 10 minute. Adăugăm mazarea congelată și mai fierbam 5 minute.
Clocotim frișca, legumele de fărămițăm cu un blender. Turnăm frișca în piureul de legume și amestecăm continuu. Lăsăm supa pe foc să înceapă a fierbe, o condimentăm după gust.
Servim supa cu crutoane de pâine (le pregătim astfel: tăiem pâinea cubulețe și o prăjim pe tigaia încinsă cu ulei de măsline și usturoi zdrobit).
Comentarii
Похожие статьи
- 
                
                
Valori de familie a familiei Lisneac sep 02, 2015
 - 
                
                
Într-o companie plăcută sep 26, 2014
 - 
                
                
Supă de legume cu fasole sep 24, 2014
 - 
                
                
Supă de vară din avocado iul 03, 2014
 - 
                
                
Broccoli–varza regină mar 12, 2015
 


                        
                                
                        
