Metodă de preparare
Înmuiem pîinea în frișcă sau lapte.
Tăiem carnea mărunt și o mărunțim în blender împreună cu pâinea și ceapa.
Adăugăm în tocătură un ou, cașcavalul, pătrunjelul tocat, sarea și piperul. Amestecăm bine totul.
Cu mâinele umede formăm pîrjoalele și le prăjim pe ambele părți pînă devin rumene. Le punem într-o cratiță și turnăm puțină apă, punem capacul și punem cratița pe foc. Înăbușim pîrjoalele la foc mic 14-20 minute. Servim cu hrișcă, orez, paste sau pireu de cartofi.
Comentarii
Похожие статьи
-
Clătite din cartofi cu ceapă prăjită oct 16, 2014
-
Pateu de carne cu ciuperci iun 11, 2014
-
Cartofi umpluţi iun 11, 2014
-
Leurda:Vitamina N1 feb 20, 2015
-
Frigarui de pui iun 11, 2014