Pîrjoale din piept de pui

Просто&Вкусно - Carne si pasăre - Pîrjoale din piept de pui

Ingrediente

500g piept de pui

1 ou

1 ceapă

Pătrunjel

1 feliuță pâine albă

2-3 lng lapte sau frișcă

4 lng parmezan ras

Sare

Piper

Metodă de preparare

1

Înmuiem pîinea în frișcă sau lapte.

2

Tăiem carnea mărunt și o mărunțim în blender împreună cu pâinea și ceapa.

3

Adăugăm în tocătură un ou, cașcavalul, pătrunjelul tocat, sarea și piperul. Amestecăm bine totul.

4

Cu mâinele umede formăm pîrjoalele și le prăjim pe ambele părți pînă devin rumene. Le punem într-o cratiță și turnăm puțină apă, punem capacul și punem cratița pe foc. Înăbușim pîrjoalele la foc mic 14-20 minute. Servim cu hrișcă, orez, paste sau pireu de cartofi.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Carne si pasăre




Comentarii

Похожие статьи