Metodă de preparare
Înmuiem pîinea în frișcă sau lapte.
Tăiem carnea mărunt și o mărunțim în blender împreună cu pâinea și ceapa.
Adăugăm în tocătură un ou, cașcavalul, pătrunjelul tocat, sarea și piperul. Amestecăm bine totul.
Cu mâinele umede formăm pîrjoalele și le prăjim pe ambele părți pînă devin rumene. Le punem într-o cratiță și turnăm puțină apă, punem capacul și punem cratița pe foc. Înăbușim pîrjoalele la foc mic 14-20 minute. Servim cu hrișcă, orez, paste sau pireu de cartofi.
Tags
Comentarii
Похожие статьи
-
Frigarui de pui iun 11, 2014
-
Tartă de cartofi iul 31, 2014
-
Club sandwich aug 08, 2014
-
Supă-cremă de cartofi cu păstărnac și bacon mai 07, 2014
-
Piure din cartofi cu perişoare la aburi și sos alb iun 09, 2014