Metodă de preparare
Înmuiem pîinea în frișcă sau lapte.
Tăiem carnea mărunt și o mărunțim în blender împreună cu pâinea și ceapa.
Adăugăm în tocătură un ou, cașcavalul, pătrunjelul tocat, sarea și piperul. Amestecăm bine totul.
Cu mâinele umede formăm pîrjoalele și le prăjim pe ambele părți pînă devin rumene. Le punem într-o cratiță și turnăm puțină apă, punem capacul și punem cratița pe foc. Înăbușim pîrjoalele la foc mic 14-20 minute. Servim cu hrișcă, orez, paste sau pireu de cartofi.
Comentarii
Похожие статьи
-
Legume coapte cu usturoi și ierburi aromate iul 03, 2014
-
Piept de găină cu sos katsu și orez iun 19, 2014
-
Leurda:Vitamina N1 feb 20, 2015
-
Pârjoale cu leurdă mar 17, 2014
-
Perișoare de pui cu dovleac și busuioc oct 22, 2014