Metodă de preparare
Ardeiul galben, țelina și morcovul se taie fișii mari de dimensiuni egale. Se pun într-o cratiță. Se toarnă în ea 100 ml de vin alb. Cratița se pune pe aragaz și se fierbe.
Se adaugă în cratiță crenguțe de rozmarin și se sărează. Timp de 10 minute se fierbe totul la un foc mic.
Pieptul de pui se spală și se împarte în 4 părți. Se condimentează cu sare și cu boia de ardei dulce.
Merele se curăță de semințe și se taie rondele. Pieptul de pui se prăjește pe tigaia gril pe ambele părți, până capătă o crustă maronie, apoi se aranjează pe o tavă acoperită cu folie, deasupra se pun merele tăiate rondele apoi peste ele se toarnă vinul din cratiță. Se coace timp de 20 minute la temperatura de 200 grade.
Se servește cu legumele tăiate fâșii (Julienne).
Comentarii
Похожие статьи
-
Основательная трапеза feb 17, 2016
-
noi 22, 2024
-
Panini de pui mai 15, 2014
-
Cuchmachi iul 08, 2014
-
Piept de găină cu struguri iul 03, 2014