Metodă de preparare
Untul se freacă cu zahărul și coaja rasă de lămâie, peste care adăugăm ouăle și bate compoziția până la dizolvarea completă a zahărului.
Dizolvăm în lapte soda și adăugăm amestecul de ouă cu untul. Amestecăm, și încorporăm pe rând făina cernută, sucul de lămâie și stafidele.
Frământăm aluatul și-l tapițăm pe o tavă de copt, unsă cu unt. Coacem până turta este gata, la o temperatură de 180 grade C.
Batem albușul și adăugăm treptat pudra de zahăr, iar la final adăugăm sucul de lămâie.
Checul răcit se acoperă cu glazură.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pasca în cuptorul pentru pâine apr 24, 2014
-
Chec de ciocolată cu pomușoare ian 12, 2015
-
Healthy smoothie mai 23, 2014
-
Babă cu rom mar 24, 2014
-
Master class-coacem Pască apr 03, 2014