Metodă de preparare
Untul se freacă cu zahărul și coaja rasă de lămâie, peste care adăugăm ouăle și bate compoziția până la dizolvarea completă a zahărului.
Dizolvăm în lapte soda și adăugăm amestecul de ouă cu untul. Amestecăm, și încorporăm pe rând făina cernută, sucul de lămâie și stafidele.
Frământăm aluatul și-l tapițăm pe o tavă de copt, unsă cu unt. Coacem până turta este gata, la o temperatură de 180 grade C.
Batem albușul și adăugăm treptat pudra de zahăr, iar la final adăugăm sucul de lămâie.
Checul răcit se acoperă cu glazură.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tort de dovleac oct 21, 2014
-
Pateuri cu mere,zmeură și parmezan iun 16, 2014
-
Brauni cu cremă de căpșune mai 28, 2014
-
Ceviche din pește alb iun 11, 2014
-
Peşte copt cu legume mai 07, 2014