Metodă de preparare
Punem la foc o cratiță cu fundul gros, turnăm în ea apa și zahărul, amestecăm bine pînă se dizolvă. Facem focul mic și amestecăm continuu pînă obținem concentrația dorită, avem grijă să nu se schimbe la culoare.
Curățim lămîile de coajă atent fără albeață, ea dă un gust amărui. Tăiem cojile pai. Le fierbem în sirop la foc mediu amestecînd continuu, pînă bucățelele nu se vor îmbiba cu sirop și vor deveni transparente. Cînd dulceața este gata adăugăm cimbrul proaspăt. Lăsăm să se îmbibe.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ceai răcoritor pentru o vară caldă iun 26, 2015
-
Dulceață de portocale și grapefruit iun 19, 2014
-
noi 22, 2024
-
Biscuiți pe nume Madeleine sep 19, 2014
-
Tartă de migdale cu caise iul 02, 2014