Metodă de preparare
Pregătim aluatul pentru tartalete după rețeta clasică de bază. Le coacem.
Pregătim crema: radem coaja de pe lămîie, o amestecăm cu zahărul. Scurgem sucul din lămîie și batem ouăle. Amestecăm totul și lăsăm să se întrepătrundă 15 minute, ca să se cuprindă aromele. Strecurăm printr-un tifon și punem la foc mic, amestecăm continuu pînă se îngroașă crema.
Lăsăm crema de lămîie să se răcească, umplem tartalete cu ea și decorăm cu afine.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tartalete cu cremă fiartă și zmeură iun 19, 2014
-
Cireașa mai 19, 2015
-
Păstrăv cu lămîi sărate iul 03, 2014
-
Tartalete cu ciuperci și cașcaval iun 19, 2014
-
Mănîncă lămîia întreagă dec 16, 2014