Metodă de preparare
Carnea de vită și porc se taie 50 x 50. Vom avea nevoie de o parte pentru carnea tocată mărunțită în robot, și o parte pentru tocătura pe care o vom prepara de sine stătător, cu ajutorul cuțitului.
Înainte ca să dăm carnea prin mașina de tocat, plasăm pentru 1-2 ore cuțitul și plasa mașinii de tocat la frigider, să se răcească. Este un truc culinar, care ne va ajuta să obținem o tocătură bine aerată. Amestecăm bine tocătura și adăugăm la ea ceapa tocată fin, usturoiul pisat, slănina, speciile necesare, sarea și piperul.
Cealaltă bucată de carne o feliem și o tăiem cubulețe mici, astfel încât bucățile să poată trece prin duza pentru cârnați. Împreună ambele feluri de tocătură și le lăsăm pentru o jumătate de oră.
Pregătim intestinele: le spălăm din abundență cu apă și le întindem pe o duză specială pentru cârnăciori. Umplem cârnăciorii cu carnea tocată, îi legăm cum ne este comod, pentru a-i putea depozita măcar pentru 12 ore. După ce cârnăciorii ”sau odihnit”, îi părpălim la grill sau îi coacem la rolă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Paella cu fructe de mare iul 07, 2014
-
Terci ca la cazaci cu piept de porc afumat oct 16, 2014
-
Merele–fructele longevității sep 23, 2014
-
Bărcuțe din vinete aug 25, 2014
-
Papanaşi din carne mar 26, 2014