Metodă de preparare
Toate legumele se spală bine. Țelina și morcovii se curăță de stratul exterior și se taie fîșii
Pentru dip, într-un castron mic se amestecă brânză de vaci și kefirul.
Mărarul se spală, se usucă și se mărunțește. Se adaugă în dip și puțin se sărează.
Puneți legumele tăiate într-un container alimentar.
În alt container, care se închide ermetic, puneți dipul obținut. Fiind la natură puteți să puneți legumele în păhărele, dipul să-l lăsați în container sau să-l schimbați într-un bol mic.
Comentarii
Похожие статьи
-
Skordalia, reteta traditionala greceasca iun 16, 2014
-
Orez cu legume în stil Shanghai noi 23, 2013
-
Frigărui din carne de porc în sos de tomate mai 05, 2014
-
Smoothie de dovleac mai 23, 2014
-
Crackere cu brânză de capră și ardei copt iun 11, 2014