Legume cu brânză dip

Просто&Вкусно - Gustări - Legume cu brânză dip

Ingrediente

2 morcovi mijlocii

1 ardei roșu dulce

1 ardei galben dulce

2 castraveți

1 rădăcină de țelină

120 g de brânză de vaci grasă

2-3 lg de kefir

½ legătură de mărar

Un vîrf de cuțit de sare

Metodă de preparare

1

Toate legumele se spală bine. Țelina și morcovii se curăță de stratul exterior și se taie fîșii

2

Pentru dip, într-un castron mic se amestecă brânză de vaci și kefirul.

3

Mărarul se spală, se usucă și se mărunțește. Se adaugă în dip și puțin se sărează.

4

Puneți legumele tăiate într-un container alimentar.

5

În alt container, care se închide ermetic, puneți dipul obținut. Fiind la natură puteți să puneți legumele în păhărele, dipul să-l lăsați în container sau să-l schimbați într-un bol mic.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи