Metodă de preparare
Desfacem varza în frunze și le fierbem în apă cu sare timp de 3-4 minute pînă se vor înmuia.
Tăiem pai țelina, morcovul, ceapa și dovlecelul și le prăjim cîteva minute. Adăugăm peste legume bulgurul, amestecăm și mai înăbușim totul 10 minute.
Tăiem mărunt mărarul, pătrunjelul și frunzele de coriandru și le adăugăm peste compoziția de legume și bulgur. Lăsăm pe foc încă 10 minute.
Punem cîte o lingură de umplutură pe frunzele de varză și rulăm sărmăluțele.
Așezăm sarmalele într-un ceaun și le turnăm apă cu sare, atît cît să le acoperim puțin. Fierbem timp de 30 minute. Servim sarmalele fierbinți asezonate cu verdeață și smîntînă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Sfeclă și morcov caramelizate și coapte la rolă iun 11, 2014
-
Globuri de piftie iun 12, 2014
-
Copane de rață confiate iun 11, 2014
-
Bulion concentrat de casă Stock aug 22, 2014
-
Supă–cremă din morcov cu pesmeți picanți ian 28, 2015