Metodă de preparare
Desfacem varza în frunze și le fierbem în apă cu sare timp de 3-4 minute pînă se vor înmuia.
Tăiem pai țelina, morcovul, ceapa și dovlecelul și le prăjim cîteva minute. Adăugăm peste legume bulgurul, amestecăm și mai înăbușim totul 10 minute.
Tăiem mărunt mărarul, pătrunjelul și frunzele de coriandru și le adăugăm peste compoziția de legume și bulgur. Lăsăm pe foc încă 10 minute.
Punem cîte o lingură de umplutură pe frunzele de varză și rulăm sărmăluțele.
Așezăm sarmalele într-un ceaun și le turnăm apă cu sare, atît cît să le acoperim puțin. Fierbem timp de 30 minute. Servim sarmalele fierbinți asezonate cu verdeață și smîntînă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ragu din carne de vită cu varză și morcov mai 23, 2014
-
Roll de legume iun 13, 2014
-
Pește Dorada la abur iun 26, 2014
-
Anul Nou ECO începe în luna mai mai 05, 2014
-
Prînzul pentru copiilor mar 17, 2015