Metodă de preparare
Fierbem orezul și pieptul de pui.
Tocăm mărunt carnea și o amestecăm cu orezul. Adăugăm un ou, sare, piper și verdeața tocată mărunt. Amestecăm bine totul.
Aranjăm compoziția obținută într-o tavă unsă cu ulei.
Tăiem subțire vînăta în lungime. Secționăm morcovii cu cuțitul special pentru legume. Aranjăm legumele în tavă în spirală dinspre margini spre centru. Potrivim de sare și piper.
Aromatizăm uleiul de măsline cu usturoi și ierburi franțuzești. Ungem legumele cu ulei cu ajutorul unei periuțe, așa încăt să se prelingă și printre straturi.
Amestecăm oul rămas cu frișcă, adăugăm puțină sare și piper și îl batem puțin. Turnăm compoziția obținută peste legumele din tavă. Coacem budinca 30-40 minute în rola preîncălzită la 180oC.
Presărăm deasupra bucățele de mozzarella.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pește Dorada la abur iun 26, 2014
-
Fresh de sfeclă roșie apr 21, 2015
-
Globuri de piftie iun 12, 2014
-
Budincă cu verdeață și ierburi iun 26, 2014
-
Budincă din brînză dec 05, 2013