Budincă de legume Trandafirul de toamnă

Просто&Вкусно - Gustări - Budincă de legume Trandafirul de toamnă

Ingrediente

200g piept de pui

½ pahar orez

2 morcovi

2 vinete

3-4 căței de usturoi

2 lng ulei de măsline

10g cașcaval mozzarella

2 ouă

100ml frișcă

1 legătură pătrunjel

Sare

Piper

Ierburi franțuzești

Metodă de preparare

1

Fierbem orezul și pieptul de pui.

2

Tocăm mărunt carnea și o amestecăm cu orezul. Adăugăm un ou, sare, piper și verdeața tocată mărunt. Amestecăm bine totul.

3

Aranjăm compoziția obținută într-o tavă unsă cu ulei.

4

Tăiem subțire vînăta în lungime. Secționăm morcovii cu cuțitul special pentru legume. Aranjăm legumele în tavă în spirală dinspre margini spre centru. Potrivim de sare și piper.

5

Aromatizăm uleiul de măsline cu usturoi și ierburi franțuzești. Ungem legumele cu ulei cu ajutorul unei periuțe, așa încăt să se prelingă și printre straturi.

6

Amestecăm oul rămas cu frișcă, adăugăm puțină sare și piper și îl batem puțin. Turnăm compoziția obținută peste legumele din tavă. Coacem budinca 30-40 minute în rola preîncălzită la 180oC.

7

Presărăm deasupra bucățele de mozzarella.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи