Metodă de preparare
Pentru sos: Amestecăm mierea și sucul unui laim pînă obținem o emulsie, apoi treptat adăugăm uleiul de măsline și batem cu telul pînă obținem un sos omogen. Lăsăm la temperatura camerei.
Curățim ananasul de coajă și îi scoatem cotorul, apoi îl tăiem cubulețe mici.
Merele le tăiem în feliute foarte subțiri și le stropim cu suc de laim, ca să nu se înnegrească.
Amestecăm ananasul cu sosul, lăsăm să se întrepătrundă 30 minute și cu ajutorul unui cilindru de bucătărie aranjăm pe farfurie. Decorăm compoziția noastră cu feliuțele de măr, condimentăm un pic cu sare și piper. Stropim cu puțin sos.
Comentarii
Похожие статьи
-
Гастрономический театр:... mar 24, 2015
-
Desert mai 22, 2014
-
Piept de pui cu ananas iun 17, 2014
-
Creveți cu salsa din ananas și mango iun 16, 2014
-
Vinete asiatice aug 25, 2014