Metodă de preparare
Pentru sos: Amestecăm mierea și sucul unui laim pînă obținem o emulsie, apoi treptat adăugăm uleiul de măsline și batem cu telul pînă obținem un sos omogen. Lăsăm la temperatura camerei.
Curățim ananasul de coajă și îi scoatem cotorul, apoi îl tăiem cubulețe mici.
Merele le tăiem în feliute foarte subțiri și le stropim cu suc de laim, ca să nu se înnegrească.
Amestecăm ananasul cu sosul, lăsăm să se întrepătrundă 30 minute și cu ajutorul unui cilindru de bucătărie aranjăm pe farfurie. Decorăm compoziția noastră cu feliuțele de măr, condimentăm un pic cu sare și piper. Stropim cu puțin sos.
Comentarii
Похожие статьи
-
Desert mai 22, 2014
-
Pere coapte cu fructe uscate și nuci iun 16, 2014
-
Caise cu miere iul 02, 2014
-
Musli de casa cu miere iun 09, 2014
-
Ciuperci champignon în marinadă de miere și muștar iul 03, 2014