Metodă de preparare
Fulgii de ovăz se pun în apă fiartă și se lasă 5 minute, la umflat.
Fileul de găină și fulgii de ovăz împreună cu apa în care s-au înmuiat și pasăm totul cu blenderul, adăugăm sarea.
Formăm din carnea tocată chifteluțele.
Chifteluțele se scot în cratița cu aburi și se gătesc timp de 25 minute.
Gatim sosul 1. Topim untul pe baia de aburi, adăugăm făină și o prăjim până se rumenește. Adăugăm gălbenușul și laptele. Fierbem sosul până se îngroașă, amestecând continuu.
Scoatem de pe foc și adăugăm sucul de lămâie și sarea.
Gatim pireu 1. Fierbem cartofii și îi pisăm. Adăugăm laptele cald, untul și amestecăm până la omogenizare.
Comentarii
Похожие статьи
-
Skordalia, reteta traditionala greceasca iun 16, 2014
-
Micul dejun iun 02, 2014
-
Salata “SUBA” in alta interpretare iun 11, 2014
-
Supă-cremă de cartofi cu păstărnac și bacon mai 07, 2014
-
Odjahuri iul 08, 2014