Terci ca la cazaci cu piept de porc afumat

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Terci ca la cazaci cu piept de porc afumat

Ingrediente

150g piept de porc afumat

100g crupe de mei

6 cartofi

2 cepe

Pătrunjel

Sare

Piper

2-2,5l apă

Metodă de preparare

1

Spălăm bine crupa în apă rece, apoi de cîteva ori în apă caldă. Apa trebuie să fie curată și limpede. Lăsăm meiul într-o strecurătoare să se scurgă bine.

2

Turnăm apă în cratiță și o lăsăm să clocotească apoi adăugăm meiul. Îl fierbem 10 minute la foc mediu.

3

Curățim cartofii și îi tăiem cuburi medii. Adăugăm cartofii în cratiță și mai fierbem 15 minute.

4

Tăiem mărunt pieptul de porc și îl rumenim într-o tigaie încinsă. Adăugăm ceapa tocată și o prăjim 10 minute pînă devine aurie.

5

Adăugăm ceapa și pieptul de porc în cratiță și mai fierbem 5 minute.

6

Presărăm sare și piper.

7

În terciul gata putem adăuga pătrunjel tocat sau ceapă.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи