Metodă de preparare
Spălăm bine crupa în apă rece, apoi de cîteva ori în apă caldă. Apa trebuie să fie curată și limpede. Lăsăm meiul într-o strecurătoare să se scurgă bine.
Turnăm apă în cratiță și o lăsăm să clocotească apoi adăugăm meiul. Îl fierbem 10 minute la foc mediu.
Curățim cartofii și îi tăiem cuburi medii. Adăugăm cartofii în cratiță și mai fierbem 15 minute.
Tăiem mărunt pieptul de porc și îl rumenim într-o tigaie încinsă. Adăugăm ceapa tocată și o prăjim 10 minute pînă devine aurie.
Adăugăm ceapa și pieptul de porc în cratiță și mai fierbem 5 minute.
Presărăm sare și piper.
În terciul gata putem adăuga pătrunjel tocat sau ceapă.
Comentarii
Похожие статьи
-
iul 11, 2025
-
Micul dejun iun 02, 2014
-
Mai-sezonul grătarilor apr 30, 2015
-
Legume coapte cu usturoi și ierburi aromate iul 03, 2014
-
Tocana moldovenească sep 24, 2014