Medalioane din carne de porc cu terci din porumb

Просто&Вкусно - Mîncăruri de Halloween - Medalioane din carne de porc cu terci din porumb

300g mușchiuleț de porc

150g crupe de porumb

200g smîntînă grasă

1l apă

1 linguriță sare

1 linguriță piper negru

1 linguriță boia de ardei dulce

3 lng ulei vegetal

 

Mod de preparare

  1. Amestecăm crupa, smîntîna și apa într-o cratiță. Fierbem la foc foarte mic circca 1,5 ore, amestecînd continuu.
  2. Între timp, curățim carnea de fibre și o tăvălim prin sare și condimente. O lăsăm să se marineze 30-40 minute.
  3. Înainte de a prăji carnea o ștergem cu șervețele de hîrtie. O prăjim pe tigaia încinsă cîte 6 minute pe fiecare parte. O lăsăm să se odihnească 4-5 minute pentru a se distribui mai bine sucurile.
  4. O porționăm și o servim imediat cu terci fierbinte.

 


Похожие статьи

Comentarii

Comentarea este disponibilă numai pentru utilizatorii autorizați