Medalioane din carne de porc cu terci din porumb
300g mușchiuleț de porc
150g crupe de porumb
200g smîntînă grasă
1l apă
1 linguriță sare
1 linguriță piper negru
1 linguriță boia de ardei dulce
3 lng ulei vegetal
Mod de preparare
- Amestecăm crupa, smîntîna și apa într-o cratiță. Fierbem la foc foarte mic circca 1,5 ore, amestecînd continuu.
- Între timp, curățim carnea de fibre și o tăvălim prin sare și condimente. O lăsăm să se marineze 30-40 minute.
- Înainte de a prăji carnea o ștergem cu șervețele de hîrtie. O prăjim pe tigaia încinsă cîte 6 minute pe fiecare parte. O lăsăm să se odihnească 4-5 minute pentru a se distribui mai bine sucurile.
- O porționăm și o servim imediat cu terci fierbinte.
Похожие статьи
Comentarii
Comentarea este disponibilă numai pentru utilizatorii autorizați