Pui cu lămîie și busuioc

Просто&Вкусно - Mîncăruri de Halloween - Pui cu lămîie și busuioc

1 pui

1 lng sare

½ linguriță boia de ardei dulce

½ linguriță coriandru

2 lămîi

2 cepe

2 crenguțe busuioc

250g unt

 

Mod de preparare

  1. Spălăm puiul și îl uscăm bine cu șervețele. Îl frecăm cu condimente și unt moale.
  2. Tăiem lămîile feliuțe iar ceapa inele mari.
  3. Prăjim ceapa în tigaia încinsă cîte un minut pe ambele părți.
  4. Așezăm ceapa în tava, punem deasupra puiul, aranjăm prin părți lămîia, busuiocul și untul rămas.
  5. Coacem puiul timp de 40 minute în rola preîncălzită la 200oC.
  6. Se servește fierbinte, stropit cu sucul eliberat în procesul de coacere.

 


Похожие статьи

Comentarii

Comentarea este disponibilă numai pentru utilizatorii autorizați