Metodă de preparare
Spălăm mușchiul de porc, îl frecăm bine cu sare, piper și-l ungem cu maioneză. Îl dăm la cuptor pentru 50-70 minute, la o temperatură de 180 grade.
Curățim cartofii, ceapa și-i tăiem mășcat.
Prăjim bine ceapa și cartofii la foc tare câteva minute, până se rumenesc și prind coajă.
Spălăm ardeiul și-l curățim de semințe. Îl tăiem cuburi, îl adăugăm la cartofi și dăm legumele la cuptor pentru 30-40 minute, la o temperatură de 180 grade.
Feliem mușchiul de porc copt și-l servim cu cartofii presărați cu ceapă verde.
Comentarii
Похожие статьи
-
Melodia Flamenco iun 25, 2014
-
Cinele la vilă iul 03, 2014
-
Piept de găină cu struguri iul 03, 2014
-
Practica germană feb 13, 2015
-
Toamna de catifea aug 25, 2014