Mușchiuleț de porc la cuptor cu cartofi

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Mușchiuleț de porc la cuptor cu cartofi

Ingrediente

Pentru 4 porții:

 

1 mușchi de porc

800 gr cartofi

2 ardei roșii

2 cepe

3-4 cozi de ceapă verde

2 ling. maioneză

 

Sare, piper după gust 

Metodă de preparare

1

Spălăm mușchiul de porc, îl frecăm bine cu sare, piper și-l ungem cu maioneză. Îl dăm la cuptor pentru 50-70 minute, la o temperatură de 180 grade.

2

Curățim cartofii, ceapa și-i tăiem mășcat.

3

Prăjim bine ceapa și cartofii la foc tare câteva minute, până se rumenesc și prind coajă.

4

Spălăm ardeiul și-l curățim de semințe. Îl tăiem cuburi, îl adăugăm la cartofi și dăm legumele la cuptor pentru 30-40 minute, la o temperatură de 180 grade.

5

Feliem mușchiul de porc copt și-l servim cu cartofii presărați cu ceapă verde.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи