Piept de găină cu struguri

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Piept de găină cu struguri

Ingrediente

Pentru 2 porții:

2 buc. piept de găină

Strugure

50-80ml vin dulce

3-4 cepe șalot

Jumătate de lămîie (opțional)

Ulei de măsline

Sare

Rozmarin

Metodă de preparare

1

Tăiem ceapa mărunt și o călim în ulei de măsline la foc mediu, apoi adăugăm bobițele de strugure și feliuțele de lămîie. Micșorăm focul pînă la minimum.

2

Sarăm și pipărăm pieptul de pui și îl prăjim în puțin ulei într-o altă tigaie.

3

Carnea rumenită o mutăm în tigaia cu bobițele de strugure și turnăm vinul dulce deasupra.

4

Mărim focul pănă la mediu pînă se va evapora alcoolul cam 3-4 minute, apoi din nou facem focul mic. Adăugăm rozmarin, punem capacul și lăsăm să se pregătească pînă va fi gata carnea.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи