Metodă de preparare
Amestecăm ingredientele pentru aluat. Lăsăm să dospească pînă ce va crește de 2-3 ori în volum.
Tăiem mărunt ceapa și o prăjim pînă devine transparentă, o amestecăm cu carnea de pui fiartă și sosul bechamel.
Întindem aluatul și îl tăiem cerculețe cu un pahar.
Punem căte o lingură de umplutură și lipim bine pateurile.
Le prăjim în mult ulei pînă devin aurii și crocante.
Le scoatem pe șervețele de hîrtie și le lăsăm să se scurgă surplusul de ulei.
Servim empanadillas fierbinți alături de castraveți marinați.
Comentarii
Похожие статьи
-
Piept de pui cu ananas iun 17, 2014
-
Bucătăria georgiană aug 04, 2014
-
Bucătăria din Kashmir cu Erfana Dar mai 29, 2014
-
Cina de duminica mai 11, 2015
-
Enjoy your meal oct 29, 2014