Metodă de preparare
Amestecăm ingredientele pentru aluat. Lăsăm să dospească pînă ce va crește de 2-3 ori în volum.
Tăiem mărunt ceapa și o prăjim pînă devine transparentă, o amestecăm cu carnea de pui fiartă și sosul bechamel.
Întindem aluatul și îl tăiem cerculețe cu un pahar.
Punem căte o lingură de umplutură și lipim bine pateurile.
Le prăjim în mult ulei pînă devin aurii și crocante.
Le scoatem pe șervețele de hîrtie și le lăsăm să se scurgă surplusul de ulei.
Servim empanadillas fierbinți alături de castraveți marinați.
Comentarii
Похожие статьи
-
Abecedarul condimentilor mar 17, 2015
-
Bucătăria Indiană mar 03, 2015
-
Основательная трапеза feb 17, 2016
-
Chifle elvețiene iun 16, 2014
-
Romantic date at home ian 16, 2015