Empanadillas cu pui

Просто&Вкусно - Panificaţie  - Empanadillas cu pui

Ingrediente

500g făină

8g drojdii

125g apă

Pentru umplutură:

Carne de pui fiartă (pulpă sau șold)

2 cepe

Sos bechamel

Metodă de preparare

1

Amestecăm ingredientele pentru aluat. Lăsăm să dospească pînă ce va crește de 2-3 ori în volum.

2

Tăiem mărunt ceapa și o prăjim pînă devine transparentă, o amestecăm cu carnea de pui fiartă și sosul bechamel.

3

Întindem aluatul și îl tăiem cerculețe cu un pahar.

4

Punem căte o lingură de umplutură și lipim bine pateurile.

5

Le prăjim în mult ulei pînă devin aurii și crocante.

6

Le scoatem pe șervețele de hîrtie și le lăsăm să se scurgă surplusul de ulei.

7

Servim empanadillas fierbinți alături de castraveți marinați.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Panificaţie




Comentarii

Похожие статьи