Metodă de preparare
Amestecăm ingredientele pentru aluat. Lăsăm să dospească pînă ce va crește de 2-3 ori în volum.
Tăiem mărunt ceapa și o prăjim pînă devine transparentă, o amestecăm cu carnea de pui fiartă și sosul bechamel.
Întindem aluatul și îl tăiem cerculețe cu un pahar.
Punem căte o lingură de umplutură și lipim bine pateurile.
Le prăjim în mult ulei pînă devin aurii și crocante.
Le scoatem pe șervețele de hîrtie și le lăsăm să se scurgă surplusul de ulei.
Servim empanadillas fierbinți alături de castraveți marinați.
Tags
Comentarii
Похожие статьи
-
Chifle dulci cu stafide iun 17, 2014
-
Piept de găină cu struguri iul 03, 2014
-
Salată cu carne de pui și sparanghel iul 03, 2014
-
Piept de găină cu sos katsu și orez iun 19, 2014
-
Merele–fructele longevității sep 23, 2014