Tartalete din aluat clasic

Просто&Вкусно - Panificaţie  - Tartalete din aluat clasic

Ingrediente

2 pahare făină

1 ou

100g unt

2 lng zahăr

Un vîrf de cuțit de sare

200g fasole(să nu se ridice aluatul)

Metodă de preparare

1

Radem untul rece și îl punem în făină. Adăugăm zahărul, sarea și oul, frămîntăm un aluat fărîmicios. Îl introducem la frigider pentru 30 minute. Încălzim rola la 180oC .

2

Întindem aluatul și îl așezăm în formele pentru tartalete. Găurim aluatul cu o furculiță pe toată suprafața, punem deasupra cîte o bucată de hîrtie de copt și turnăm fasolele, ele vor împiedica aluatul sa crească. Coacem 15 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Panificaţie




Comentarii

Похожие статьи