Metodă de preparare
Într-un vas se freacă untul cu 2 ouă și sare, după care se adaugă 2 linguri apă. Treptat, cernem în vas făina și frământăm aluatul. Formăm o bilă din aluat, o acoperim cu folie de plastic și o dăm la frigider pentru 30 minute.
Încingem tigaia și adăugim puțin ulei. Bucata întreagă de carne se prăjește din toate părțile și se sărează.
Scoatem carnea pe un hârtie și-i ștergem surplusul de ulei.
Scoatem aluatul din frigider și tăiem o bucată nu prea mare. Bucata cea mare de aluat se întinde cu făcălețul, și învelim în ea carnea.
Cealaltă bucată de aluat pe care am tăiat-o preventiv, se întinde și din ea se decupează, cu ajutorul formelor pentru prăjituri, inimioare. Aceste inimioare se impregnează în aluatul cu carne.
Preîncălzim cuptorul la 200 grade C. Ungem suprafața cu gălbenuș și coacem cca o oră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Цветной обед с Антониной Гурецкой sep 24, 2015
-
Somon cu spanac iun 09, 2014
-
Stir-fry în lavaș aug 28, 2014
-
Achma iul 08, 2014
-
Shaorma de casă cu carne de vițel aug 28, 2014