Carne în aluat

Просто&Вкусно - Gustări - Carne în aluat

Ingrediente

500-700 gr carne de vită

sare, piper după gust 

pentru aluat:

500 gr făină

250 gr unt

2 ling. pătrunjel tocat

2 ouă

 sare 

Metodă de preparare

1

Într-un vas se freacă untul cu 2 ouă și sare, după care se adaugă 2 linguri apă. Treptat, cernem în vas făina și frământăm aluatul. Formăm o bilă din aluat, o acoperim cu folie de plastic și o dăm la frigider pentru 30 minute.

2

Încingem tigaia și adăugim puțin ulei. Bucata întreagă de carne se prăjește din toate părțile și se sărează.

3

Scoatem carnea pe un hârtie și-i ștergem surplusul de ulei.

4

Scoatem aluatul din frigider și tăiem o bucată nu prea mare. Bucata cea mare de aluat se întinde cu făcălețul, și învelim în ea carnea.

5

Cealaltă bucată de aluat pe care am tăiat-o preventiv, se întinde și din ea se decupează, cu ajutorul formelor pentru prăjituri, inimioare. Aceste inimioare se impregnează în aluatul cu carne.

6

Preîncălzim cuptorul la 200 grade C. Ungem suprafața cu gălbenuș și coacem cca o oră.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи