Metodă de preparare
Într-un vas se freacă untul cu 2 ouă și sare, după care se adaugă 2 linguri apă. Treptat, cernem în vas făina și frământăm aluatul. Formăm o bilă din aluat, o acoperim cu folie de plastic și o dăm la frigider pentru 30 minute.
Încingem tigaia și adăugim puțin ulei. Bucata întreagă de carne se prăjește din toate părțile și se sărează.
Scoatem carnea pe un hârtie și-i ștergem surplusul de ulei.
Scoatem aluatul din frigider și tăiem o bucată nu prea mare. Bucata cea mare de aluat se întinde cu făcălețul, și învelim în ea carnea.
Cealaltă bucată de aluat pe care am tăiat-o preventiv, se întinde și din ea se decupează, cu ajutorul formelor pentru prăjituri, inimioare. Aceste inimioare se impregnează în aluatul cu carne.
Preîncălzim cuptorul la 200 grade C. Ungem suprafața cu gălbenuș și coacem cca o oră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ragu din carne de vită cu varză și morcov mai 23, 2014
-
Aluat pentru pizza apr 25, 2014
-
Tradiții pascale-gătim cu copiii mar 31, 2015
-
Tartalete din aluat clasic iun 19, 2014
-
Tartalete din aluat sărat iun 19, 2014